Ontwikkeling & begeleiding

Ontwikkeling & begeleiding

Gespecialiseerd elektronicacomponentenbedrijf dat diverse sectoren bedient met een breed scala aan producten, ondersteuning en advies.

h

Breed scala aan producten

PCB Electronics biedt alles wat klanten nodig hebben voor hun elektronica-projecten.

Sectorgerichte expertise

PCB Electronics bedient diverse sectoren met aangepaste expertise.

v

Technische ondersteuning

PCB Electronics biedt technische ondersteuning en advies voor succesvolle projectuitvoering.

g

Betrouwbaarheid en service

PCB Electronics biedt betrouwbare service en kwaliteitsvolle elektronische componenten.

PRINTPLAAT ONTWIKKELEN

Wilt u een printplaat laten ontwikkelen, maar heeft u hier weinig of geen ervaring mee? Dan kunt u uitstekend terecht bij PCB Electronics. Wij verzorgen de PCB ontwikkeling en voorzien u daarnaast van printplaat begeleiding. Met onze 30 jaar aan ervaring en vele vakkennis kunnen we u als geen ander van dienst zijn. We vertellen u graag meer over onze PCB begeleiding.

Om een product op de markt te zetten moeten een aantal stappen doorlopen worden. Een daarvan is het ontwerpen van de electronica die in uw producten komen te zitten. Dit kunt u uiteraard zelf doen, maar sommige van onze klanten hebben deze kennis niet in huis. Wij helpen u graag om een idee om te zetten naar een ontwerp. Nadat wij een duidelijk beeld hebben van de functies die uw product moet gaan vervullen gaan wij aan het werk om dit om te vertalen naar een functioneel schema, de benodigde component lijsten en uiteindelijk naar een PCB die klaar is voor productie.

PCB begeleiding

Wanneer u interesse heeft om een PCB te laten ontwikkelen kunt u gerust eens contact met ons opnemen. Vervolgens plannen we graag een telefonisch kennismakingsgesprek met u in. We vinden het belangrijk dat er een wederzijdse klik is, indien dit het geval is kunnen we een afspraak inplannen waarbij we bij u op locatie langskomen. Tijdens deze afspraak bespreken we uw wensen en behoeften. Hierna is het zaak om deze ideeën realistisch te maken en het product om te kaderen. We bespreken hierbij de exacte verwachtingen op het gebied van elektronica.

Aan de hand van bovenstaande informatie wordt een vrijblijvende offerte op maat voor u opgesteld. Hierin wordt tevens de werkwijze opgenomen. Vervolgens gaan we aan de slag met de tekeningen en het zoeken van passende componenten. Het project wordt opgesplitst in een aantal delen, met daarbij een plan per deel. Hierna kan de realisatie van het project van start gaan. We adviseren u in de eerste fase van het project om eventuele fouten te voorkomen.