PCB-(printplaten)

PCB-(printplaten)

Gespecialiseerd elektronicacomponentenbedrijf dat diverse sectoren bedient met een breed scala aan producten, ondersteuning en advies.

h

Breed scala aan producten

PCB Electronics biedt alles wat klanten nodig hebben voor hun elektronica-projecten.

Sectorgerichte expertise

PCB Electronics bedient diverse sectoren met aangepaste expertise.

v

Technische ondersteuning

PCB Electronics biedt technische ondersteuning en advies voor succesvolle projectuitvoering.

g

Betrouwbaarheid en service

PCB Electronics biedt betrouwbare service en kwaliteitsvolle elektronische componenten.

PRINTPLATEN LATEN MAKEN DOOR PCB ELECTRONICS

Wilt u graag printplaten laten maken? Dan kunt u terecht bij PCB Electronics. PCB Electronics is bij uitstek dé specialist in het laten maken van verschillende soorten PCB’s. Wij zijn zowel nationaal als internationaal werkzaam. Iedere printplaat is een maatwerk product dat geleverd kan worden in verschillende diktes, afwerkingen en laagopbouw. Wij kunnen een snelle levering garanderen, de levertijd is per productvraag bespreekbaar en afhankelijk van waar de serieproductie plaatsvindt. In sommige gevallen kunnen de prototypes van de printplaat vervaardigd worden op dezelfde locatie, zo kunnen dubbele eenmalige kosten worden bespaard. Wij maken gebruik van vaste gerenommeerde producties in zowel Europa als Far-East.

PCB

Samen met onze vaste partners kunnen wij bijna elke moderne PCB variant aan u leveren. Hierbij moet u echt denken vanaf 1 laags standaard FR4 borden tot 40 laags printen, of printen opgebouwd uit minder standaard basis materialen zoals Teflon en Rogers.

De reden dat wij met verschillende partners werken is om dat niet iedereen de volledige mogelijkheden in huis heeft. Hierdoor hebben wij een aantal fabrikanten waarmee wij samenwerken die ieder hun eigen specialiteit hebben. Productie van prototypes in 48 uur? Geen probleem. Of heeft u een hoog volume waarbij er een price target gehaald moet worden? Ook hier hebben wij een uitstekende leverancier voor.

Hieronder ziet op een kort overzicht van de mogelijkheden:

  • 1-40 laags borden
  • Maximaal 10OZ koper
  • 3-3mil width track to track, track to pad, pad to pad
  • Through hole vias, blind vias, buries vias, stacked vias, staggered vias, micro vias
  • Mechanisch en laser boren.
  • Via fill, inclusief tenting, termische vias.
  • Verschillende basis materialen zoals FR4, FR4-HTG, high frequency (zoal Rogers, Teflon, ARLON)
  • Een combinatie van verschillende materialen is ook mogelijk
  • Flex (zowel FR4 als Polyamide) inclusief Polyamide voor RF/EMI met onder andere Tatsuta afscherming
  • Flex-rigid

Waarom PCB Electronics?

PCB Electronics beschikt over meer dan 30 jaar ervaring in ontwikkelen, produceren en verkopen van printpanelen. Hiermee kunnen we u als geen ander van dienst zijn. We kunnen diverse soorten PCB’s voor u produceren zoals: Single en Bi Layer PCB’s, Protypes, Multi Layers, Flex- en Flexrigid PCB’s voor speciale toepassingen. Wij leveren te allen tijde maatwerk en houden rekening met uw specifieke wensen en behoeften. We ontzorgen u in het gehele proces: van A tot Z.

Werkwijze

Wanneer u interesse heeft in een van onze diensten kunt u gerust eens contact met ons opnemen. Vervolgens plannen we graag een telefonisch kennismakingsgesprek met u in. We vinden het belangrijk dat er een wederzijdse klik is, indien dit het geval is kunnen we een afspraak inplannen waarbij we bij u op locatie langskomen. Tijdens deze afspraak bespreken we uw wensen en behoeften. Hierna is het zaak om deze ideeën realistisch te maken en het behoeftes te  omkaderen.

Aan de hand van bovenstaande informatie wordt een vrijblijvende offerte op maat voor u opgesteld. Hierin wordt tevens de werkwijze voor het totale project opgenomen. Bij een akkoord op de offerte gaan wij vervolgens aan de slag om er voor te zorgen dat we uw project  tot een goed einde brengen.